Kraftproduksjon

Energi

Energi

Som et av de ledende ingeniør- og rådgivingsselskapene i energisektoren, støtter Pöyry kundene i utviklingen, utformingen og implementeringen av kraftprosjekter i hele verden. Vi streber hele tiden etter å overgå kundenes forventninger ved å fokusere på kvalitet, budsjett og tidsplan. Det å være en del av kundens suksess er sentralt i alle oppdragene våre, helt fra tidlige rådgivningsprosjekter til fullstendige anleggsimplementeringer.

Pöyrys rådgivnings- og ingeniørkompetanse inkluderer forskjellige typer kraftproduksjon, som vannkraft, konvensjonell termisk kraft, vindkraft, solenergi, marin energi, bioenergi og kjernekraft samt transmisjon og distribusjon. Med mange års erfaring innen kraftsektoren er Pöyrys meritter svært godt ansett innen energiindustrien, og mange ledende selskaper bruker Pöyrys tjenester.

I over 100 land rundt i verden arbeider vi for forskjellige aktører innen energisektoren, blant annet utviklere, eiere, långivere, entreprenører og offentlige institusjoner. Tjenestene våre inkluderer en lang rekke spesialiserte tjenester, inkludert rådgivning, ingeniørarbeid, prosjektledelse, EPCM og EPC-kontraktering.