Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

Personvernerklæring

Vern av dine personopplysninger er viktig for Pöyry. I denne personvernerklæringen beskriver vi hvordan vi behandler dine personopplysninger i Pöyrys CRM-system. 
Innsamlede opplysninger

Vi lagrer opplysninger om våre kunder og andre kontakter i vårt kundeadministrasjonssystem (CRM). Disse opplysningene brukes som støtte ved våre salgs- og markedsføringstiltak. Vi samler følgende personopplysninger: navn, tittel, arbeidssted, telefonnummer, postadresse og e-postadresse.  

Skjemaer på nettsidene. Fra tid til annen ligger det skjemaer på våre nettsider, som brukeren må fylle ut for å få tilgang til nettsidenes begrensede innhold. Ved å sende et skjema som inneholder dine personopplysninger på Pöyrys nettsider, godkjenner du denne personvernerklæringen. Opplysningene som du sender, kan også settes sammen med andre opplysninger som vi har om deg og som vi har samlet f.eks. på messer, seminarer og konferanser. Opplysningene som du har levert fra deg, har tilknytning til deg eller din organisasjon og Pöyry.

Behandling av opplysninger

Pöyry har rett til å behandle dine personopplysninger ved markedsføring av sine produkter samt for å sende viktig informasjon blant annet om arrangementer og tilbud som vi tror kan være av interesse for deg.

Pöyry har forpliktet seg til å beskytte dine personopplysninger. Det er derfor vi verken selger eller leier ut dine opplysninger til tredjeparter.

Oppdateringer og brukerrettigheter

Vi oppdaterer vårt CRM-system og sjekker dets innhold regelmessig for å kunne yte enda bedre service til våre kunder og andre interessegrupper. Dette kan også innebære at vi sletter ikke-aktive kontaktopplysninger.

Om du ønsker å sjekke dine personopplysninger eller vil at opplysningene skal slettes fra vårt CRM-system, kan du sende en melding om dette til privacy@poyry.com. Fra denne adressen kan du også be om å få utlevert en melding etter personopplysningsloven angående vårt CRM-system.

Valgalternativer/kansellering

Du kan velge hvilke type meldinger og opplysninger du ønsker å motta om vår bedrift, produkter og tjenester. Du kan abonnere på elektroniske nyhetsbrev eller andre publikasjoner. Om ønskelig kan du også motta reklamemeldinger og andre spesialtilbud fra oss på e-post. Du kan kansellere din registrering ved hjelp av lenker for kansellering av abonnementet. Om du ikke ønsker at vi tar kontakt med deg, kan du nekte å motta meldinger. Vi respekterer dine ønsker.

Informasjonskapsler (cookies)  

Vi bruker informasjonskapsler, eller cookies, på våre nettsider for å forbedre brukeropplevelsen og for å drive med målrettet nettmarkedsføring. Informasjonskapsler (eller cookies) er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin når du besøker nettsiden. Alle e-postmeldinger eller andre meldinger som vi sender deg basert på personopplysningene som du har gitt oss eller basert på opplysninger som vi allerede har inkludert i vårt CRM-system, kan inneholde informasjonskapsler eller andre teknologier som gir oss informasjon om du har åpnet, lest eller slettet meldingen. Når du klikker på lenken i en reklamemelding som du har mottatt fra Pöyry, kan vi også bruke informasjonskapsler for å gi oss informasjon om hvilke sider du ser og hvilket innhold du laster ned fra våre nettsider. Om du ikke ønsker at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin, kan du avvise dem ved å endre innstillinger i din nettleser.

Bruk av tjenestetilbydere

Pöyry kan bruke tjenestetilbydere eller tredjeparter for å utføre oppgaver. Slike oppgaver kan for eksempel være å sende brevpost eller e-postmeldinger. Personer som utfører slike oppgaver, kan ha tilgang til dine personopplysninger, men kun for å utføre sine oppgaver. Disse personene har ikke lov til å bruke dine personopplysninger til noe annet formål enn dette.

Overføring av opplysninger

Pöyry er et verdensomspennende foretak og vårt CRM-system er i bruk i forskjellige land. Også Pöyrys personale utenfor EU har tilgang til opplysninger i vårt CRM-system. 

Vår forpliktelse til å sikre personvern

Pöyry gjør sitt ytterste for å sikre dine personopplysninger. Vi har tatt i bruk rimelige fysiske, elektroniske og administrative metoder for å kunne beskytte og sikre opplysningene som vi har samlet på nettet.

CRM-systemet er beskyttet mot ekstern bruk. Rettighetene til de personene som oppdaterer og bruker registrerte opplysninger er definert på individuell basis og beskyttet med personlig Bruker-ID og passord.

Oppdatering av vilkår

Pöyry forbeholder seg retten til å redigere denne personvernerklæringen ved behov. 

Oppdatert 23.9.2016